Oh Ku Jatuh Cinta Dengan Millo Foundation

Jatuh cinta sudah..Ya ke ya ke ya ke..Alahai terharu kami bila dengar..Ramai yang jatuh cinta bila duk.main tepuk.tepuk Millo Foundation kat muka..Tepuk tepuk je terus lawa.....lantas jatuh cinta pandang pertama. Berkenan dan terpukau bila kesan jerawat dan parut hilang sekelip mata..Alhamdulillah syukur sangat sangat bila ramai pengguna Millo Foundation dah jatuh suka jatuh cinta jatuh hati dengan produk kami..Terima kasih semua pengguna Millo Foundation..

Jangan pandang sebelah mata ya rupa DH FOUNDATION MILLO memang gelap tapi kulit tidak ikut jadi gelap..No no no....



Foundation ""AUTO KULIT "" yang serasi dan sepadan dengan sebarang warna dan masalah kulit..Tepuk lah kat muka siapa pun ....memang okey dan cantik..Tepuk tepuk terus lawa...tepuk tepuk terus comel..Tak percaya ke..Kaalau tak percaya boleh cuba dulu..Kalau tak menjadi sepertimana yang kami canang..Boleh pulangkan Millo Foundation dan kami balik wang anda..



Nak cantik nak comel apalagi dapatkan segera produk terbaik ini..MILLO FOUNDATION.. WhatsApp "MILLO FOUNDATION"
πŸ“² 012  981 8234
πŸ“² 012 938 4005

Follow 
@dhmillofoundation
@dhmillofoundation
@dhmillofoundation
@dhmillofoundation



Millo Foundation Cantik Serta Merta

Cantik sekelip Mata Dan Lawa serta merta hanya dengan Millo Foundation..Tak percaya kena cuba..Bila dah cuba..anda pasti tak berbelah bagi akan terus memilih Millo.Foundation sebagai teman setia anda..



πŸ‘ Tepuk tepuk terus lawa..

πŸ‘ Tepuk tepuk mesti cantik..

πŸ‘ Tepuk tepuk pasti puas hati..

πŸ‘ Tepuk tepuk jer dah siap..

πŸ‘ Tepuk tepuk tentu flawless..


TEPUK TEPUK JERAWAT LENYAP.
TEPUK TEPUK JERAGAT GHAIB.

Cepat, mudah, ringkas, jimat dan selamat..

Hanya beberapa kali tepukan sahaja, foundation millo mampu Menutupi segala jerawat halus, jeragat, parut dan kesan-kesan hitam. Ia tidak menutupi pori-pori dan menyumbat liang roma.

✔ ADA KKM dan BEBAS BAHAN KIMIA.
Tiada kesan sampingan yang boleh merosakkan kulit. 100% DIJAMIN..!!

✔ IKUT WARNA DARAH.
1 kod warna sahaja,sangat terbaik sebab ikut warna darah.

✔ BAHAN TERBAIK.
Diperbuat dari SUMBER SEMULAJADI MINERAL DAN AIR, untuk tahan lama, tidak melekit, tidak berminyak, tidak akan menyebabkan jerawat dan dapat menutup jeragat serta memberi kelembapan sepanjang hari.

✔ MESRA SOLAT.
Proses cucian yang amat mudah.

CARA MENGGUNAKAN FOUNDATION MILLO :

✅ WAJIB ditepuk- tepuk terus pada permukaan kulit.

✅ TIDAK BOLEH DAN JANGAN disapu atau dipakai dengan span.

✅ Ternyata makin ditepuk makin cerah sekata.. Glow dan shining.

✅ Bila ditepuk ia makin meresap ke dalam kulit tanpa kesan berminyak, bercapuk, comot atau sememeh.

✅ Kemasannya yang padat dan rapi menyempurnakan penampilan kulit.

✅ Kulit kelihatan segar, lembap dan sihat.


FOUNDATION  MILLO :

πŸ‘ TEPUK TEPUK TERUS LAWA πŸ‘

πŸ‘ TEPUK TEPUK TERUS CANTIK πŸ‘

Untuk membuat pesanan...Jika berminat nak mencuba, whatsapp terus kepada kami :

Taip "MILLO FOUNDATION" dan hantar ke :

 πŸ“² 012  981 8234
πŸ“² 012 938 4005
πŸ“² 019 9202004

Follow
@dhmillofoundation
@dhmillofoundation
@dhmillofoundation

Millo Foundation Kesan Cepat Dan Ketara

KESAN CEPAT YANG KETARA... HANYA DENGAN TEPUK TEPUK JER.

Millo Foundation Freshy Face SPF 25 Tepuk Tepuk Terus Cantik.

Millo Foundation Freshy Face SPF 25 diperbuat daripada sumber semulajadi mineral dan air,untuk tahan lama,tidak melekit,tidak berminyak,tidak akan menyebabkan jerawat dan dapat menutup jeragat serta memberi kelembapan sepanjang hari.Millo Foundation pastinya pilihan terbaik untuk foundation anda.

Millo Foundation Freshy Face SPF 25 
✔️ ADA KKM dan BEBAS BAHAN KIMIA.
✔️ TIADA kesan sampingan yang boleh merosakkan kulit. 100% DIJAMIN !
✔️ IKUT WARNA DARAH : 1 kod warna sahaja,sangat terbaik sebab ikut warna darah.
✔️ BAHAN TERBAIK : Diperbuat dari SUMBER SEMULAJADI MINERAL DAN AIR,untuk tahan lama,tidak melekit, tidak berminyak,tidak akan menyebabkan jerawat dan dapat menutup jeragat serta memberi kelembapan sepanjang hari.
✔️ MESRA SOLAT : Proses cucian yang amat mudah..











Jom kita ber MILLO... WhatsApp "MILLO FOUNDATION"
πŸ“² 012  981 8234
πŸ“² 012 938 4005
πŸ“² 019 9202004

Follow 
@dhmillofoundation
@dhmillofoundation
@dhmillofoundation
@dhmillofoundation


Millo Foundation,Foundation Auto Kulit Tepuk Tepuk Terus Cantik

Millo Foundation,Foundation Auto Kulit Tepuk Tepuk Terus Cantik.FOUNDATION  AUTO KULIT TEPUK TEPUK TERUS LAWA....CANTIK SERTA MERTA..

Rumusan millo foundation freshy face memang lain dari foundation biasa yang pernah anda gunakan sebelum ini.

MAKA.....dengan segala keLEBIHan dan keUNIKkan yang ada pada FOUNDATION MILLO ini tak mustahil...Kesannya pada  wajah anda juga ketara berbeza....

Kami JANJIKAN  DH foundation MILLO adalah foundation NO 1  terbaik Alaf Ini..

Millo foundation.........memang tak sama langsung dengan foundation dipasaran sekarang. Kerana ia. blh ditepuk dgn air untuk kesan cantik ,kemasan padat lg rapi..

πŸ‘‰Blh dipakai terus atas solekan.
πŸ‘‰Tanpa sememeh / comot.
πŸ‘‰Tiada kesan lekit / berminyak
πŸ‘‰Warna gelap tp bila pakai kulit tidak ikut gelap.

πŸ‘‰Wajib guna teknik tepuk bila nk pakai
πŸ‘‰Boleh ditepuk terus walau muka berpeluh. atau kulit basah.
πŸ‘‰Blh ditambah seberapa kali yg anda inginkan.....mekap nampak tebal tp kulit tak rasa apa apa seolah tanpa solekan.

πŸ‘‰ Bila pandang semua cela yg menodai kulit terlindung tp  bila disentuh  tiada kesan solekan.

πŸ‘‰Walau ditenyeh atau digaru tak akan  tanggal tapi sangat ajaib bila dibasuh muka dengan air  contoh  spt ambil wudhuk....senang jer cuci....tak perlu nak cuci bagai ....

MESTI RAMAI TAK PERCAYA....TAPI INI KEBENARAN YANG TERDAPAT PADA FOUNDATION MILLO....kehebatan teknologi KOREA

Foundation Mesra Solat, Millo Foundation, Foundation Tahan Lama, Foundation Millo, Tepuk Tepuk Terus Cantik, Produk Wajah,Produk Kecantikan Terbaik, Produk Kecantikan Di Percayai, Millo Foundation Pilihan Terbaik


Foundation Mesra Solat, Millo Foundation, Foundation Tahan Lama, Foundation Millo, Tepuk Tepuk Terus Cantik, Produk Wajah,Produk Kecantikan Terbaik, Produk Kecantikan Di Percayai, Millo Foundation Pilihan Terbaik


Foundation Mesra Solat, Millo Foundation, Foundation Tahan Lama, Foundation Millo, Tepuk Tepuk Terus Cantik, Produk Wajah,Produk Kecantikan Terbaik, Produk Kecantikan Di Percayai, Millo Foundation Pilihan Terbaik



Foundation Mesra Solat, Millo Foundation, Foundation Tahan Lama, Foundation Millo, Tepuk Tepuk Terus Cantik, Produk Wajah,Produk Kecantikan Terbaik, Produk Kecantikan Di Percayai, Millo Foundation Pilihan Terbaik


Foundation Mesra Solat, Millo Foundation, Foundation Tahan Lama, Foundation Millo, Tepuk Tepuk Terus Cantik, Produk Wajah,Produk Kecantikan Terbaik, Produk Kecantikan Di Percayai, Millo Foundation Pilihan Terbaik

Anda cuba rasai sendiri kehebatan penangan aura Millo Foundation..Anda akan lebih konfiden,gembira,bersemangat dan yakin pada diri sendiri..Insyaallah..

JOM BER MILLO ... WhatsApp "MILLO FOUNDATION"
πŸ“² 012 981 8234
πŸ“² 012 938 4005

Follow
@dhmillofoundation
@dhmillofoundation
@dhmillofoundation
@dhmillofoundation


Cerita Pengguna Millo Foundation Yang Perlu Anda Baca

" JERAWAT TAKKAN HILANG JIKA KITA SENDIRI TIDAK MENCUBA " 

Al kisahnya .. Saya dulu mempunyai masalah jerawat yang agak banyak di bahagian dagu .. Dalam gambar mungkin xnampak sangat yg sebelum tu . Mungkin kuasa dari camera kot . Yelaa . teknologi sekarang kan . Hihi .. U know what ?? Gambar sebelum tu tahun akhir 2014 macam tu laa .. Aikk . Macam nak bercerita pulak . Okay meh sini saya nak cerita sikit kisah saya menghilangkan masalah jerawat .. Dah macam-II product saya mencuba untuk menghilangkan masalah jerawat nii .. Tapi tetap tak berkesan . Sampai lah satu hari .. Ohh ye . Lupa nak bagitahu . Sebelum ni saya berkerja di @kosmetik mega dataran austin ... Semasa saya duduk di dalam kedai tu .. Saya di minta mencuba DH Foundation Millo nii dengan owners saya sendiri .. 

Mula-II tengok aihhh . Macam-II komplain . HAHAHA . honestly . Ada juga saya bercakap belakang .. Pasal pe ?? Pasal colour dia tu gelap sangat . Sampai takut bila pakai makin gelap . Kulit hak gelap dah .. HAHA . Tapi sebabkan nak turut cakap owners sendiri . Terpaksa lah mula tepuk-II di dalam kedai .. Nak tahu apa jadi lepas tepuk ?? Haaa . Gilaaa lawaa bila tengok cermin .. Bukan nak puji diri sendiri . Tapi kenyataan bila tepuk-II jerawat hak ada tutup habissss .. Pada mulanya ia cover jerr .. Mungkin ambil masa yg agak lama untuk pulih kan bahagian dagu .. Keesokan hari . Tepuk lagii . Sampai dari rumah langsung tak pakai apa-II semata-II nak tepukk-II dalam kedai .. HAHA . Nasib baik owners baik hati . Pemurah . Dan yang paling best SPORTING habis-IIsan .. 

Foundation Mesra Solat, Millo Foundation, Foundation Tahan Lama, Foundation Millo, Tepuk Tepuk Terus Cantik, Produk Wajah,Produk Kecantikan Terbaik, Produk Kecantikan Di Percayai, Millo Foundation Pilihan Terbaik


Hari demi hari saya terus memakainya .. Sampai satu hari saya langsung tak sedar jerawat bahagian dagu saya tu dah makin pudar .. Orang yg tegur sebenarnya pakai product apa . Dah lah xdak jerawat . Glowing pulak tu .. Hihi .. Masa tu laa saya bertegas untuk promote n suggest kan pada customer saya untuk mencuba DH Foundation Millo .. Mula-II nak try .. Customer terkejut . " Aihh xnak lah adik . gelap . nantikan hitam muka akak " Tapi alhamdulillah . dengan kuasa bercakap saya . Membuatkan customer berani nak mencuba .. Selepas tepuk-II pada customer . Ayat saya selepas tu " Gelap ke akak tengok ?? " Customer terdiam sekejap sambil memegang muka nyaa .. Melihat di cermin kiri kanan langsung bagitahu " Berubah gilaa adik " 

Haaa .. Dari situ lah . Saya belajar untuk suggestkan product yang bagus dan memuaskan untuk customer .. Mungkin terlalu banyak product yang ada . Tapi tak semua sesuai dengan kulit kita .. Tapi untuk DH Foundation Millo ni . Saya boleh katakan ia sangat-II sesuai untuk semua jenis kulit .. Bagi yang terlalu sensitif pun sangat-II bagus .. 

Bukan mudah untuk dapatkan kulit yang cantik melainkan terhasil sendiri dari kecil sampai ke besar Allah memberikan kulit yang xdak masalah .. Kita tak mengubah ciptaannya . Cuma kita mahukan kulit seperti orang lain .. Kita perempuan ada hati yang menginginkan seperti yang lain .. 

Tepuk tepuk je terus lawa . Tepuk tepuk je terus hilang masalah . Tepuk tepuk je terus glowing . 

Cepat mudah dan senang untuk harian anda semua .. 

Pengalaman Saya dari awal saya berkerjasama bersama Ceria Hani walaupun tidak lama . Tapi banyak memberikan ilmu tentang product yang bagus untuk kita .. Mungkin yang lain hanya menjual ingin dapatkan keuntungan semata-II . Tapi adakala. Kita harus menjual sesuatu yang dapat memuaskan semua customer ... 

Banyak lagi saya nak cerita . Kalau jumpa face to face nii . Cakap pasal product . Memang tak habiss laa jawabnya .. Pape pun cuba dulu . Baru komplain .. Jangan komplain dulu pastu lama-II tengok orang lain lawa . Baru nak cuba .. 

#TepukTepukTerusLawa
#CantikMudahCepatDanSenang 

Nak cantik nak comel apalagi dapatkan segera produk terbaik ini..MILLO FOUNDATION.. WhatsApp "MILLO FOUNDATION"
πŸ“² 012  981 8234
πŸ“² 012 938 4005
πŸ“² 019 9202004


Follow 
@dhmillofoundation
#millofoundationhq
#millofoundation #millofoundation  #freshyfacespf25 #freshy #produk #produkterbaik #foundationterbaik #foundation #sumbersemulajadi #kmm #jaminan100peratus 
#sayajualprodukkecantikan #produkkecantikan

Millo Foundation Meremajakan Kulit Wajah Anda

FOUNDATION MILLO

Mencantikkan kulit wajah dengan cara tepuk tepuk jer... KELEBIHAN FOUNDATION MILLO.

● Texture lembut , halus. dan ringan.

● Kemasan yang padat dan rapi.

● Menutup liang pori.

● sekatakan keseragaman warna kulit.

● Tidak berminyak atau terlalu kering.

● Tidak berketul atau bertompok.

● Menutup parut , jerawat , jeragat, tanda lahir, lebam dan kesan cela.

● kulit lebih lembut, cerah, lembap , bersinar serta segar semulajadi.

● mengurangi kedalaman kedutan.

● menghalang sinaran terik mentari.

● lingkaran hitam dan eye bag blh dikurangkan.

● Mengembalikan keremajaan kulit.

● Memberikan keselesaan yang berpanjangan.

●Tahan lebih lama dari pagi hingga kemalam.

Sungguhpun warnanya kelihatan gelap tapi kulit tidak ikut gelap seperti warnanya.... Foundation MILLO serasi dengan semua warna kulit,jenis dan masalah kulit.

Sekotak 15g tahan 2-3 bulan .

Sekotak 30g tahan 4-5 bulan.

















KELEBIHAN MILLO FOUNDATION :

1. Memberikan kelembapan utk kulit

2. Menghilangkan jerawat

3. Tidak melekit

4. Menghilangkan jeragat

5. Sekatakan kulit badan

6. Kulit lebih segar

7. Pelindung UV

8. Sesuai untuk semua golongan


Cepat dapatkan MILLO FOUNDATION sekarang..

Jom berMillo.. WhatsApp "MILLO FOUNDATION"

πŸ“² 012 981 8234
πŸ“² 012 938 4005


Follow 
@dhmillofoundation