Millo Foundation Hilangkan Jerawat Dan Jeragat

Tak perlu pakai bedak atau cari foundation yang lain ! MILLO FOUNDATION terbukti berkesan dan terbaik..Pilihan hari ini dan terbaik untuk wanita masakini.Pilihan yang pastinya menjadikan anda cantik sentiasa..Ayu jelita sekelip mata..Dan yang lebih penting lagi buat anda yang nak CANTIK !!! Tak sampai 3 minit dah berkesan ...Tak percaya cubalah Millo Foundation..Millo Foundation menghilangkan jerawat dan jeragat pada wajah anda.



- Millo Foundation tak perlukan penanggal makeup
- Millo Foundation tak perlu rasa mcm 0pera jepun.
Millo Foundation tak perlu risau kulit berminyak
- Millo Foundation tak perlu risau lagi akan jerawat dan jeragat

MILLO F0UNDATION ini direka khas untuk memudahkan anda memakainya dimana mana, tidak seperti bedak yang hanya mampu bertahan seketika sahaja.

Begitu juga dengan foundati0n yang lain, kebanyakkannya membuat warna tona kulit kita tidak sekata & tidak mengikut warna darah anda.

Malah jerawat dan jeragat juga masih nampak dari jauh.. Bahkan membuatkan kulit berminyak lebih lebih lagi ketika bawah cahaya matahari.Bukan itu saja .. ada juga yang tidak mesra solat...



MILLO FOUNDATION LEBIH  BERKESAN 

- Dengan MILL0 F0UNDATI0N ini insyaallah ianya dapat membantu anda menutup dan memudarkan jerawat dan jeragat.

- Tidak berminyak dan  tona kuliit lebih sekata

- Dan yang lebih penting lagi, lebih cantik, lawa dan berseri-seri..

- MILL0 F0UNDATI0N ada KKM dan BEBAS BAHAN KIIMIA.

- Millo Foundation lebih jimat ..Boleh kongsi kongsi bersama ibu kakak dan juga adik.

Millo Foundation adalah produk asli TEPUK TEPUK TERUS LAWA...TEPUK TEPUK TERUS CANTIK.. 

Jom berMillo.. WhatsApp "MILLO FOUNDATION"
📲 012  981 8234
📲 012 938 4005
📲 019 9202004

Follow 
@dhmillofoundation
#millofoundationhq
#millofoundation #millofoundation  #freshyfacespf25 #freshy #produk #produkterbaik #foundationterbaik #foundation #sumbersemulajadi #kmm #jaminan100peratus 
#sayajualprodukkecantikan #produkkecantikan #produkkecantikanwanita #jualonline #jualan #produkterbaikabadini #likeforlike #vsco #vscocam #follow  #followforfollow

Jelita Bersama Millo Foundation

Semua wanita di dunia ini inginkan wajah yang cantik..Semua wanita ingin berwajah jelita..Tapi macam mana...Nak cantik jelita ayu sentiasa tanpa memudaratkan diri sendiri.Ok tak nak cerita banyak banyak..Kita cuba Millo Foundation.Millo Foundation akan menjadikan wajah anda sejelita bidadari..

MILLO FOUNDATION UNIK DAN TERSENDIRI.

Millo Foundation kini menjadi pilihan ramai wanita moden...Menggunakan kaedah atau trknik tepuk tepuk yang juga menjadi ikutan ramai...Menjadi fenomena di seluruh Malaysia..Pastinya Millo Foundation hangat diperkatakan oleh wanita dan juga lelaki di luar sana.Millo Foundation bukan sebarang foundation...Millo Foundation punya aura tersendiri serta keistimewaan yang berbeza daripada foundation yang lain diluar sana 

Cara penggunaan yang cukup mudah dan ringkas..Dengan hanya tepuk tepuk sahaja..Wajah anda akan akan cantik jelita...Tepuk tepuk lawa tepuk tepuk cantik..



FOUNDATION MILLO 
Mencantikkan kulit wajah dengan cara tepuk tepuk jer... 


KELEBIHAN FOUNDATION MILLO.
● Texture lembut , halus. dan ringan.
● Kemasan yang padat dan rapi.
● Menutup liang pori.
● sekatakan keseragaman warna kulit.
● Tidak berminyak atau terlalu kering.
● Tidak berketul atau bertompok.
● Menutup parut , jerawat , jeragat, tanda lahir, lebam dan kesan cela.
● kulit lebih lembut, cerah, lembap , bersinar serta segar semulajadi.
● mengurangi kedalaman kedutan.
● menghalang sinaran terik mentari.
● lingkaran hitam dan eye bag blh dikurangkan.
● Mengembalikan keremajaan kulit.
● Memberikan keselesaan yang berpanjangan.
●Tahan lebih lama dari pagi hingga kemalam.

Sungguhpun warnanya
kelihatan gelap tapi kulit tidak ikut gelap seperti warnanya.... Foundation MILLO serasi dengan semua warna kulit,jenis dan masalah kulit.
Sekotak 15g tahan 2-3 bulan .
Sekotak 30g tahan 4-5 bulan.

WhatsApp "MILLO FOUNDATION"
📲 012  981 8234
📲 012 938 4005


Follow 
@dhmillofoundation
#millofoundationhq
#millofoundation #millofoundation #freshyfacespf25 #freshy #produk #produkterbaik #foundationterbaik #foundation #sumbersemulajadi #kmm #jaminan100peratus 
#sayajualprodukkecantikan #produkkecantikan

Jom Cuba Millo Foundation




Saya dah menggunakan Millo Foundation.Wajah makin cantik dan berseri..Nak cantik nak comel.
Anda mesti cuba Millo Foundation..

DH Foundation MILLO

Bertindak sebagai uv sunblock, concealer,bedak loose powder dan juga bedak compact.Sangat2 disyorkan pada sesiapa yang tak suka guna bedak compact.Boleh cuba Millo.Foundation Millo memang terbaik...Tak perlu nak makeup tebal2..Hanya dengan cara tepuk tepuk jer dah comel.Tepuk tepuk jer dah cantik molek..ayu menawan.. Penggunaan berterusan wajah kembali cerah sekata dan licin bersih gebu dan anjal tanpa cela selamanya.Boleh digunakan setiap hari sepanjang masa tanpa memudaratkan  kulit wajah anda..











KEBAIKAN MILLO FOUNDATION


- Menghilangkan jeragat / cela dengan serta merta..Cantik sekelip mata.
- Menutup parut jerawat jenis berlubang / dalam
- Menghilangkan kedutan muka dan eye bag atau tanda hitam bawah mata
- Menghilangkan garis bibir dan hujung mata
- Menjadikan wajah lebih awet muda, cerah dan gebu serta anjal
- Tiada kesan sampingan memudaratkan
- Mengandungi bahan perawatan kulit semulajadi.

Tepuk tepuk terus lawa...
Tepuk tepuk mesti cantik.

Jadi apa tunggu lagi..Mulai hari ini apakata kita ber MILLO.Ingat cantik ingat Millo Foundation.

Jom ..Tepuk tepuk terus lawa....

Maklumat lanjut

WhatsApp : ''Millo Foundation''

📲 012 981 8234
📲 012 938 4005 
📲 012 981 8234
📲 012 938 4005

Follow Instagram 


Millo Foundation Mendapat Sambutan Hangat Luar Biasa

Hai jelitawan Millo Foundation..Apa khabar semua.Semoga jelitawan semua sihat walafiat.Dah ber Millo ke hari ni..Macam mana bila dah guna Millo..Citer la sikit apa perubahan lepas pakai Millo.Akak pon nak tau jugak.Tak sabar nak tengok wajah wajah jelitawan bila dah ber MILLO.Jom kongsi testimoni bersama akak.Akak hari hari dapat feedback positif dari pengguna pengguna MILLO FOUNDATION.

Harapan akak agar pengguna Millo akan terus setia bersama produk MILLO FOUNDATION.Moga moga MILLO FOUNDATION akan terus kekal di hati anda..Nak cantik sejelita jelitawan jom pakat pakat guna MILLO FOUNDATION.Akak suka laa bila pengguna pengguna MILLO FOUNDATION kongsi cerita best mereka bila dah ber MILLO.Wajah cantik jelita hanya dengan Millo Foundation..












Millo Foundation Freshy Face SPF 25



● Mengandungi sumber semula jadi mineral air dan tiada rumusan kimia serta beberapa jenis bahan perawatan tertentu yg diakui dapat membantu memudarkkan jeragat dan menghilangkan cela sambil menutup parut..

● Memadai bermillo sahaja dengan FOUNDATION MILLO FRESHY FACE SPF 25 yang cukup untuk menghalang pancaran lampau UVA dan UVB penyebab terjadinya jeragat dan kulit muka gelap terbakar.

● Millo Foundation mesra wuduk,...tak perlu sental bagai....tanpa pencuci muka pun senang dibersihkan.

● Millo Foundation tidak merekah bercapuk / mencair ketika berada di bawah pancaran matahari atau ketika kulit muka basah akibat terkena air/berpeluh

● Millo Foundation tahan selama seharian dari pagi sampai malam...jadi tak perlu risau jeragat kelihatan selepas beberapa lama berada di luar rumah

● Millo Foundation tidak berminyak dan tidak menyebabkan pori pori tersumbat, juga tidak menimbulkan tindakbalas negatif.

● Millo Foundation 100% halal, keluaran bumiputera muslim, tiada merkuri dan tiada bahan kimia berbahaya....

● Millo Foundation sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif dan berjerawat


Jom ..Tepuk tepuk terus lawa....tepuk tepuk terus cantik...

Maklumat lanjut

WhatsApp : ''Millo Foundation''

📲 012 981 8234
📲 012 938 4005 

Follow Instagram
@dhmillofoundation
@dhmillofoundation
@dhmillofoundation

Millo Foundation Pengganti Foundation Dan Bedak

MILLO FOUNDATION ini dalam kata yang paling mudah,ianya merupakan penganti kepada FOUNDATION dan BEDAK... di samping membantu menyelesaikan masalah seperti di bawah :

- JERAWAT
- JERAGAT
- WARNA KULIT TIDAK SEKATA
- KULIT KERING/BERMINYAK
-.KEDUTAN DAN GARISAN HALUS
- KULIT KUSAM
- PARUT/BEKAS JERAWAT
- KESAN GELAP BAWAH MATA

APA YANG ISTIMEWANYA MILLO NI ? HINGGAKAN MENJADI FENOMENA DI MALAYSIA..


Millo Foundation , Foundation Terbaik , Foundation Kekal Cantik , Tips Wajah Cantik , Cantik Bersama Millo Foundation , Foundation Mesra Solat


APA YANG ISTIMEWANYA MILLO NI ? HINGGAKAN MENJADI FENOMENA DI MALAYSIA..


🌷Waterproof, tidak meleleh
🌷Kulit lebih glowing
🌷Kulit lebih flawless
🌷Tiada masalah kulit bercapuk
🌷Wajah kekal lawa Bebas Minyak
🌷Wajah kekal Natural
🌷Tidak perlu sentiasa touch up 24 jam
🌷Hanya terdapat 1tone warna yang sesuai untuk semua tone kulit
🌷Merawat parut jerawat
🌷Menghilangkan jeragat
🌷Memutih secara semulajadi SPF 25
🌷Tidak perlu pemakaian bedak lagi
🌷Penggunaan yang unik
🌷Tiada bahan chemical berbahaya
🌷Kelulusan KKM


Millo Foundation , Foundation Terbaik , Foundation Kekal Cantik , Tips Wajah Cantik , Cantik Bersama Millo Foundation , Foundation Mesra Solat



Mencari yg halal dan selamat ,

semestinya keluaran muslim.




Sumber utama dari mineral dan air. 

Mudah,ringkas,cepat dan jimat masa serta wang...memadai dengan bermillo saja cukup untuk merapikan kemasan kulit...tambah lipstik dan celak saja....uollls dah cukup sempurna dimata ramai.

- Melindungi kulit dr panahan mentari,

- Mengekalkan kelembapan kulit sepanjang masa.

- Merawat ketidakselesaan kulit seperti

- Kulit kemerahan,mengelupas pedih,jerawat dan alahan kulit.

- Meredakan kulit sensitif.

- Berperingkat memudarkan kesan parut dan jeragat.

- Tiada bahan terlarang yang memudaratkan.

- LAGI PENTING !!! MILLO FOUNDATION mesra wudhu & boleh dibawa solat.



Millo Foundation , Foundation Terbaik , Foundation Kekal Cantik , Tips Wajah Cantik , Cantik Bersama Millo Foundation , Foundation Mesra Solat

Jom Follow

@dhmillofoundation

WhatsApp "MILLO FOUNDATION"
📲 012  981 8234
📲 012 938 4005


Millo Foundation Memberi Keyakinan Untuk Tampil Jelita

Millo Foundation Memberi Keyakinan Untuk Tampil Jelita..Anda ingij sentiasa tampil cantik dan jelita..Millo Foundation pilihan tepat dan terbaik untuk anda..Millo Foundation,
foundation unik dengan kaedah tepuk tepuk pasti memikat hati anda untuk mencubanya.
Anda tak perlu risau dan curiga kerana Millo Foundation dijamin selamat dan berkesan untuk kulit wajah anda...

Millo Foundation :- 

- 100 halal dan selamat

- Tiada kesan sampingan

- Dijamin tidak mengandungi bahan bahan terlarang dan dikilangkan oleh kilang yang bertaraf GMP

- DHfoundation MILLO mendapat kelulusan KKM ( NOT 160502377K )

- Gunakan Millo Foundation dengan yakin !!! tanpa was was..

- Produk Cakna Muslim.

Millo Foundation produk yang diformulasi dari Korea melalui teknologi cangguh dan mantap dalam menghadilkan produk berkualiti tinggi.Di kilangkan oleh pengilang tempatan.

Untuk mendapatkam kulit cantik dan sentiasa jelita jom mulakan hari anda dengan Millo Foundation...

TEPUK TEPUK TERUS LAWA.

TEPUK TEPUK TERUS CANTIK..

















BERMINAT UNTUK BER MILLO..APA TUNGGU LAGI..JOM JOM JOM

WhatsApp

📲 012 981 8234
📲 012 938 4005
📲 019 9202004

Follow 

@dhmillofoundation @dhmillofoundation
@dhmillofoundation